Valmue-ikon, 15×13 cm 🇩🇰

525 kr.

15 x 13 x 2 cm
Acryl på plade

Afhentes i København eller tilsendes fragtfrit med 14 dages returret.

🔻 Se story længere nede på siden…

 

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

Jeg kan ikke gå en tur uden at komme hjem med en buket blomster. Måske er det kendetegnende for os kvinder? Jeg har aldrig, aldrig set en mand gå og plukke blomster i vejsiden. Har du?

Som brudebuket ønskede jeg mig for nu snart en menneskealder siden en markbuket. Jeg har den endnu, røde valmuer, blå kornblomster og hvide margueritter med gul knap.

Blomsterne er en del af Guds skaberværk.
I Bibelens første kapitel siger Gud: »Jorden skal grønnes: Planter, der sætter frø, og alle slags frugttræer, der bærer frugt med kerne, skal være på jorden.« Og det skete; jorden frembragte grønt, alle slags planter, der sætter frø, og alle slags træer, der bærer frugt med kerne. Gud så, at det var godt (1. Mos 1, 11-12)

Og Jesus siger: “Læg mærke til, hvordan markens liljer gror; de arbejder ikke og spinder ikke. Men jeg siger jer: End ikke Salomo i al sin pragt var klædt som en af dem. Klæder Gud således markens græs, som står i dag og i morgen kastes i ovnen, hvor meget snarere så ikke jer, I lidettroende? I må altså ikke være bekymrede!” (Matt 6, 28-31).

At lade sine øjne hvile på en blomster-ikon kan være en hjælp til at minde dig om, at du er en del af noget større, at du er en brik i en stor mosaik, at du er villet og ønsket. At jorden ville være fattigere uden dig!

Mystikerne kalder ikoner for vinduer til Himlen. Her er et andet vindue

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Valmue-ikon, 15×13 cm 🇩🇰”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *