Magtesløshedens styrke, 20×20 cm

800 kr.

Ætset slagmetal m acryl
20 cm x 20 cm x 2 cm

Se beskrivelsen længere nede 🔻

Ikke på lager

Beskrivelse

Ikoner kaldes vinduer til Himlen…
De bliver til under bøn og i samarbejde med Gud.

‘Magtesløshedens styrkee’ er bygget op med slagmetal, som  er limet på en træplade og derefter ætset med eddike. Derved fremstår mange unikke farvekombinationer – alt efter vejret. Er det regnvejr, vil det slet ikke ætse. Så sker der ingenting. Heller ikke selv om arbejdet foregår indendørs. Desuden er der suppleret med akryl.

Med “Magtesløshedens styrke’ referer jeg til Paulus’ andet brev til korintherne, hvor Paulus siger: “For at jeg ikke skulle blive hovmodig af de overmåde store åbenbaringer, blev der givet mig en torn i kødet, en engel fra Satan, som skulle slå mig, for at jeg ikke skulle blive hovmodig. Tre gange bad jeg Herren om, at den måtte blive taget fra mig, men han svarede: »Min nåde er dig nok, for min magt udøves i magtesløshed.« Jeg vil altså helst være stolt af min magtesløshed, for at Kristi magt kan være over mig. Derfor er jeg godt tilfreds under magtesløshed, under mishandlinger, under trængsler, under forfølgelser og vanskeligheder for Kristi skyld. For når jeg er magtesløs, så er jeg stærk.” 2. Kor 12,7-10

Med ‘Magtesløshedens styrke’ ønsker jeg at åbne et vindue fra din svaghed ind til Guds kraft.
Jeg ønsker at mine dig om, at når du synes, du er svag, så er du i virkeligheden stærk, for kun i din afmagt kan Guds kraft folde sig fuldt ud.

Øverst ser du initialerne for Jesus Kristus, ICXC, din virkelige styrke.
Og nederst ser du en fisk, kristenhedens nok ældste symbol

Se også ikonen Jeg har åbnet en dør.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magtesløshedens styrke, 20×20 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *