Gertrud, 42 x 32 cm

995 kr.

Akryl maleri på papir

Incl. passepartout ramme med smal stålkant, 42 x 32 cm

Beskrivelse længere nede 🔻

Ikke på lager

Beskrivelse

Gertrud er helt unik. Der findes ingen magen til hende.

Men hvordan kan man få et unikt maleri til under 1000 kr?

Det korte svar er, at det kan man, fordi det ligger mig på hjerte, at mine malerier kommer ud i alverden, og at alle skal have råd til at købe dem.

Det lidt længere svar er, at hun har en helt speciel tilblivelsesproces.
Når jeg maler større malerier, får jeg vældig ofte rigeligt med maling på lærredet. Det er nødvendigt, fordi min måde at mele på medfører, at jeg giver slip og mister kontrollen. Det er her mystikken kommer ind. Så længe, jeg vil bestemme, sker der ingenting. Men når jeg giver slip, kommer englene, og så er det underet kan ske.

Gertrud er et produkt af sådan et under. Da lærredet på mit sidste maleri var rigtig godt fedtet til, og det hele sejlede, tog jeg et stykke kraftigt akvarelpapir og lod det suge op af den overskydende maling. Og dette skete ikke én gang, men igen og igen. nok nærmere 10 eller 20 gange. Og pludselig var Gertrud født. Jeg så hende tydeligt, og så satte jeg et par enkelte streger på, så du også kan se hende.

Fordi hun således er blevet til på en helt anden måde end mine øvrige malerier, synes jeg, at hun også skal have en helt anden pris.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gertrud, 42 x 32 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *