Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Annette Malling Larsen

4. oktober 2020 - 9. oktober 2020

.

Annette Malling Larsen begyndte sin kunstneriske karriere som musselmaler på Den Kongelige Porcelænsfabriks på Sønder Fasanvej på Frederiksberg , hvor hun fik sin kunstdåb. Omend den ikke tillod frie rammer, så lærte hun et håndværk – en forståelse og en respekt for den proces og den tid det sirlige musselmaleri kræver.

I dag maler hun mest intuitivt abstrakt med runde former, elsker når der er mange ting at kigge på og forsøger at afgrænse kanterne så der bliver ro. Hun har også afstikkere til det drømmende figurative univers og elsker legen på lærredet mens penslen arbejder.

Alt i dagligdagen og livet er for det meste kontrolleret, max. Køre 50 km/t, ikke spise usundt eller for meget, max 1 genstand dagligt, tal pænt, ryd op, gør hvad der forventes af dig, vær glad og taknemlig. Alt sammen er helt okay, men dog kontrolleret.​

Annette maler med akryl og anvender forskellige malemedier, Ink Blochs, kul, spartelmasse og meget mere. Alle de materialer, sammen med flere forskellige påførte lag er med til at give udtryk til maleriet i form af struktur og dybde.

Hun er vild med at male på de store lærreder, som giver plads til de store armbevægelser og masser af energi alt sammen altid udført til energisk høj glad pop og let rock musik.

Detaljer

Start:
4. oktober 2020
Slut:
9. oktober 2020
Artbynett.dk

Sted

Bryggens Gallerie & Atelier
Njalsgade 1, Islands Brygge
København, 2300
+ Google Maps
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *