Skønheden og udyret 80×60 cm 🇩🇰

4,900 kr.

Akryl  på lærred, 80 cm x 60 cm

Afhentes i København
eller tilsendes fragtfrir i DK 🇩🇰 med 14 dages fuld returret.

 

 

🔻 Se story længere nede på siden

 

 

Beskrivelse

‘Skønheden og Udyret’ er oprindeligt et fransk folkeeventyr (La belle et la bête), udgivet første gang af Madame Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve i La jeune ameriquaine, et les contes marins i 1740.

Handling

Skønhedens far må i en storm søge ly i et tilsyneladende forladt slot. Da han rejser derfra plukker han en rose til sin datter. Et frygteligt udyr, bliver rasende over dette og kaster faderen i fangehullet. Faderen beder om han må se sin familie igen. Han får lov at rejse hvis en af hans døtre vil tage hans plads i stedet. Skønheden rejser til slottet og tager faderens plads. Hun bliver nu i hans sted kastet i fangehullet, hvor hun bliver behandlet godt. Da hun beder om at se sin far en sidste gang får hun lov til at rejse, hvis hun lover at vende tilbage efter en uge. Men skønheden vender tilbage for sent. Hun finder udyret næsten død af længsel efter hende. Da hun fortvivlet beder udyret om at vågne og gifte sig med hende, forvandles det til en ung prins. Han var blevet forhekset til et udyr, og hans eneste håb om udfrielse af forbandelsen var hvis han kunne finde en pige, der elskede ham trods hans frygtindgydende udseende.

Proces

Maleriet har, som de fleste af mine malerier, en lang tilblivelses periode. Det skyldes, at jeg aldrig, når jeg begynder på et maleri, ved hvor det skal ende. Sammen begiver vi os ud på et eventyr i farver og former. Denne eventyrsrejse kan nogle gange vare flere år. Men så pludselig en dag – efter lag på lag på lag – har maleriet fået sit eget liv, og så er det op til mig at få standset.

Her ser du et andet maleri, som også var længe undervejs Las Rosas

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skønheden og udyret 80×60 cm 🇩🇰”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *